Na našich webových stránkách používáme cookies, abychom Vám přinesli co nejlepší zážitek při návštěvě PEGRES shopu. Pokud na webu zůstanete, předpokládáme, že s tím souhlasíte. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

KONTAKTY

PEGRES obuv s.r.o.
2. května 562
735 41 Petřvald
tel: + 420 777 853 350
info@pegres.cz
Tel. pro kamenné prodejny:
+420 725 451 444

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


» GDPR
GDPR - Ochrana osobních údajů

 

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: "GDPR") je PEGRES obuv s.r.o., 2. května 562, 735 41 Petřvald, IČ: 28565240 (dále jen "správce").

Kontaktní údaje na správce:

Tel. 777 853 350
Email: eshop@pegres.cz

Evidované osobní údaje o zákazníkovi eshopu

K objednávce evidujeme tyto osobní údaje:

  • Jméno
  • Adresa
  • Telefon
  • Email
  • Stát

u firem pak i další údaje jako IČ, DIČ, interní číslo objednávky. 

Zadá-li zákazník údaje adresy dodací, evidujeme pak tuto odlišnou adresu.

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Kliknutím na „dokončit objednávku“ v nákupním košíku, zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů dle Nařízení i s obchodními podmínkami dle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Výše uvedené osobní údaje organizačního charakteru je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a dodání objednaného zboží a další plnění, pokud k němu mezi zákazníkem a prodávajícím dojde. Takové zpracování osobních údajů umožňuje a je plně v souladu s čl. 6 odst. 1 Nařízení – zpracování je nezbytné v rámci obchodní činnosti prodávajícího.

Zabezpečení a archivace dat

Všechny tyto výše uvedené údaje jsou zabezpečeny na serveru externí firmy s vysokou úrovni zabezpečení, datová komunikace probíhá pomocí šifrování a dostupnost databáze je serverem omezena pouze na konkrétní umístění naší kanceláře a zpřístupněna pouze našim proškoleným pracovníkům na základě autorizace. Správce osobní údaje uchovává pouze v nezbytně nutném rozsahu a době nezbytně nutné k vyřízení objednávky a budou použity jen pro nutné úkony s tímto spojené.

Právo na výmaz

Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně nebo telefonicky) budou osobní údaje z databáze vymazány a nebudou nadále zpracovávány.

V případě zájmu o odstranění osobních údajů, lze kontaktovat správce s touto žádostí na výše uvedené adrese, e-mailu: eshop@pegres.cz, tel. č. +420 777 853 350. Osobní údaje budou neprodleně odstraněny.

Další zpracovatelé osobních údajů

Zákazník bere na vědomí a souhlasí, že osobní údaje pro správce zpracovávají také další zpracovatelé, jež poskytují záruky vhodného zpracování a ochrany osobních údajů - poskytovatel redakčního systému e-shopu, dodavatelé objednaného zboží, zasílatelé (přepravní společnosti), které se zavazují ve svých obchodních podmínkách, že s údaji, jež přijmou od příkazce za účelem vykonání přepravních či souvisejících služeb, a které mají charakter osobních údajů, budou zacházet v souladu s platnou legislativou ČR a EU a nebudou je využívat k žádnému jinému účelu, než k plnění činnosti ve prospěch subjektu údajů.

V případě diskuze u produktu nejsou osobní údaje předávány žádným třetím stranám.

Vnitřní předpisy

Správce osobních údajů se zavazuje vydáním vlastního vnitřního předpisu zajistit, že jeho zaměstnanci, kteří mají přístup k osobním údajům zákazníka, jsou řádně poučeni o zásadách nakládání s osobními údaji, o zachování mlčenlivosti a o přijatých vnitřních bezpečnostních a organizačních opatřeních v souladu s Nařízením.

Uchování a archivace dat

Data objednávek uchováváme po dobu 30 let. Google Analytics uchovává údaje o návštěvníkovi po dobu 26 měsíců. 

Práva

Zákazník bere na vědomí že podle Nařízení má:

  • právo na potvrzení o zpracování osobních údajů 
  • právo na veškeré informace, které o zákazníkovi evidujeme
  • právo na aktualizaci nebo opravu
  • právo na výmaz
  • právo na omezení zpracování
  • právo na přenos
  • právo vznést námitku proti zpracování
  • právo podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

 

YTk0YWE5Zm